2011. május 28., szombat

random

tegnap koleszbuli volt -erről nem kívánok nyilatkozni. :-D annál inkább az előzményekről, meg ami ma várható. főztünk az egyik lengyel barátnőnknek,annak alkalmából, hogy a héten van itt utoljára :-( igaz, hogy 2 hónapja ismerjük csak egymást, mégis bizton állíthatom, hogy a barát jelző egyáltalán nem túlzás, mindig érdeklődött hogylétem felől, ha baj volt, segített (persze ez részemről is ugyanígy volt); és ez itt az idegenben duplán jóleső érzés.
ma pedig szobabuli lesz. egy srácot - ismeretlen okokból - kirúgnak jövő héttől a kollégiumból, így hát -nyilvánvaló megfontolásból - úgy döntött,hogy " bosszút áll " és a szobájában irgalmatlan nagy bulit csap. ezt a feltevésemet arra alapozom, hogy a meghívottak listáját 80 ember ékesíti. és hacsak nem egy egész szintet bérelt eddig ( ami ugye még elegondolva is nevetséges ) akkor egy - a listán nem szereplő vendéggel is bővülni fog a sor: a rendőrséggel. nem vagyok híve a vandálkodásnak, de erre azért kiváncsi vagyok, így hát több pajtásommal egyetemben tiszteletünket tesszük. már csak azért is mert a meghívóban kihangsúlyozta, hogy "doesnt matter what happens", és hát egy ilyen szívélyes meghívásnak lehetetlen nemet mondani.
egyébként a rendőrség ( az örs közvetlenül mellettünk van ) ennél sokkal kisebb okok miatt is ki szokott jönni. ha valaki túl hangosan hallgat zenét,néz filmet, vagy 5-6an "hangoskodnak" a szobában. ami viszont pozitív, hogy minden esetben normálisan, kedvesen kérik meg az emberkéket,hogy hagyjanak fel másokat zavaró viselkedésükkel.
néhány kép:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése